Livs-forvandling
med ny bog:

“Det er svært at beskrive den kærlighed og den måde, jeg føler at jeg er blevet mødt på i din bog”
– Kristina

****

“Din bog taler til noget dybt i mig.
Du skriver så det rammer lige ind i hjertet. Jeg føler mig set og forstået bedre end nogensinde, og jeg er ikke engang færdig med den”
– Mette

****

“Jeg læser din meget smukke bog, og genkender dybere end du aner – Tak for du skrev den”
– Lise

DYB OG ÆRLIG SELVHJÆLPSBOG.

LIVSFORANDRENDE PERSPEKTIVER OG ØVELSER.

 

“JEG FORSTOD DET IKKE. JEG HAVDE GJORT ALT DET RIGTIGE, MEN GLÆDEN MANGLEDE.”

 

I bogen har jeg samlet den viden, jeg ville ønske jeg selv havde haft, da mit liv væltede for 20 år siden.

 

Usikkerhed og uro flåede i mig uanset hvor meget jeg kæmpede for at få det væk. Først da jeg lærte at gå helt nye veje, kom den forandring jeg længtes så dybt efter.

 

“DER ER INTET GALT MED DIG, BARE NOGET DU MANGLER AT LÆRE”.

Det du mangler at lære er at:

  • Møde og gøre dig fri af de endeløse negative tanker
  • Håndtere de svære og intense følelser der overvælder og kvæler.
  • Forstå hvem du er, så du kan åbne for din indre ro.
  • Forstå hvorfor du igen og igen, ryger ned i følelsen af ikke at slå til, uanset hvor meget du kæmper for at gøre dig fri.
  • Gøre dig fri af de destuktive mønstre, så de ikke trækker dig ned i afmagten

Oplæsning fra bogen


Lyt med her, og få en lille smagsprøve på bogen: 

Du er værd at elske, giver dig en helt ny forståelse af, hvem du er, og hvorfor du reagerer så uhensigtsmæssigt i visse situationer.

 

Få den overraskende årsag til, hvorfor du aldrig rigtig har følt dig elsket.

 

Bogen lærer dig hvordan du

  • Skaber ro i tankemyldret
  • Gør dig fri af negative mønstre
  • Opbygger en kærlig relation til dig selv
  • Opnår kontakt til den indre kraft du bærer
  • Skaber et liv, der føles godt og som er sandt for dig


Bogen viser vej til den kærlighed og accept, du har savnet hele livet.

 

Det siger andre:

Det er svært at beskrive den kærlighed og måde jeg føler jeg er blevet mødt på i din bog😊 jeg troede ikke at det var muligt at noget andet menneske havde gennemlevet de samme følelser som jeg. Det du skriver om kærlighedsintelligente børn vækker så dyb genklang i mit hjerte og sjæl at jeg end ikke har ord for det.
Jeg takker dig af hele mit hjerte for din hjælp igennem denne berigende selvhjælpsbog🙏🙏💜 tak for dig!

Kh Kristina

Åh skønne Helle! Jeg læser din meget smukke bog og genkender dybere end du aner!  Jeg føler simpelthen, at bogen lyser i mine hænder. Den er en kæmpe støtte og et stort supplement til den udvikling jeg går igennem lige nu. Så inderligt tak for at vise din sårbarhed og vidunderlighed frem på sådan en fin måde. Tusind tak for at skrive den. ♥️ 

Kram Lise

Den her bog taler lige ind i mit hjerte. Den er indtil videre det hurtigste jeg har læst en bog. En bog som jeg virkelig synes at alle skulle tage og læse, fordi du skriver så det rammer lige ind i hjertet. Jeg føler mig set og forstået bedre end nogensinde allerede nu, og jeg er ikke engang færdig med den.
Bogen har givet mig så meget visdom allerede, og lært mig en masse om MIG SELV. Jeg har fået hjælp til at lære mig selv endnu bedre at kende, og forstå hvorfra jeg kommer. Af hjerte TAK Helle for denne fine gave. TAK.

Kh Mette Friis

Bogen “Du er værd at elske”, ledte mig på en tryg måde til en forståelse af, hvor de negative tanker og følelser, som til tider kan fylde rigtig meget, kommer fra. Helle har en fantastisk evne til at sætte billeder på følelser, hvilket gør bogen unik og nem at forholde sig til. Men det allerbedste ved bogen er, at den indeholder en række gode øvelser, der hjælper mig ud af den negative spiral. Jeg kan varmt anbefale bogen.

Kh Pia

På en varm og tillidsvækkende måde, leder bogen til roden af den smerte så mange bærer. En jordnær og autentisk guide, til at se sig selv i et nyt og kærligt lys. Jeg fik mange gode indsigter og vender tilbage til bogen igen og igen.

Kh Tina Kirstine

Det er en meget smuk og ærlig bog.
En personlig og stærk selvhjælpsbog, der rækker ud til de kvinder der kæmper med at føle sig gode nok. Helle fortæller på en meget omsorgsfuld og nærværende måde, om hendes egne erfaringer og om klienternes oplevelser. Den ærlige måde Helle fortæller på, vækker en stor tillid og fik mig straks til at føle, at uanset hvor frustreret jeg ville føle mig, så er der en vej videre. Bogen byder på en række gode øvelser, som er lette at gå til, også i en hektisk hverdag. 

Lene Kirk, Mindmentor.dk