Ensize profilanalyse

Mennesker er forskellige. Med viden og indsigt får vi bedre forståelse for hinanden. Det fører til et bedre samarbejde og skaber bedre resultater.

Nu mere vi ved om både vores egne og andres handlemåder, reaktionsmønstre, styrker og svagheder. Nu bedre kan vi forstå hinanden og mødes om at skabe et stærkt samarbejde. Ensize analyseværktøj er virkelig godt til kortlægning af adfærd og motivation.

Ensize er bygget omkring 4 farver, der hver især repræsenterer forskellige egenskaber. Det er vigtigt at understrege, at ingen “farve” eller “profil” er hverken rigtig, forkert, god eller dårlig. Det er blot et værktøj der på en simpel måde illustrerer menneskers forskellighed.

Det kan I bruge Ensize profilanalyser til:

MUS samtale Medarbejderen udfylder analysen hjemme. Lederen får en tilbagemelding før MUS samtalen, og analysen kan indgå ved planlægning af medarbejderens udvikling den kommende periode.
Rekruttering Udvalgte kandidater udfylder analysen hjemme. I får min feedback og analysen kan hjælpe jer med. at foretage det rette valg af kandidat.
Workshop og teambuilding I får indsigt i menneskers forskelligheder, samt egne begrænsninger og styrker. I lærer fordelene ved, at møde andre fra en mere nysgerrig tilgang. Blandt andet, at tage tingene mindre personligt. I lærer også hvordan alle hver især kan tage ansvar, for at skabe mere arbejdsglæde.
Det hele foregår i en hyggelig og afslappet form.

Kom i gang med det samme. I bestiller analyserne ved at kontakte mig på telefon eller mail.

Med Ensize er det lettere at forstå mere om mennesker og vores forskelligheder.

Netop vores forskelligheder er vores styrke.

Desværre sker der ofte det, at vi misforstår hinanden og at vi pga. manglende viden helst vil arbejde sammen med nogen der ligner os selv. Derved går vi glip af den styrke der ligger i netop vores forskellighed.

 

Kontakt mig for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.
Telefon 2840 3009 / mail til info@hellesommer.dk

Helle Sommer
Coach, mentor og psykoterapeut MPF

Coach Helle Sommer

Jeg kan også hjælpe jer med:

Coaching, et unikt løft

Trivsel og arbejdsglæde

 

Comments are closed.