Kærlige Pauser

7 guidede meditationer, i en kærlig pakke til dig.

Med disse 7 guidede meditationer, vil du stille og roligt finde dybere hjem i en stærk relation til dig selv.

 

guidede meditationer

 

Meditationerne er indtalt i den varmeste hjerteenergi.
Det betyder at du får 7 guidede meditationer, der let og blidt svøber dig ind i en nærende, kærlig energi.

 

”Egenkærlighed– at elske dig selv”

 

Det er desværre ikke noget vi lærer om ret mange steder. Men det er nødvendigt at have en sund og kærlig relation til dig selv, hvis du ønsker at leve et kærligt og autentisk liv.

 

Guidede meditationer, Kærlige pauser

 

Hele pakken koster bare kr. 350,-
Efter køb er det dine filer og du kan lytte til dem alt det du vil.

 

Køb guidede meditationer
Sådan foregår det

Straks du har betalt for pakken, får du adgang til 2 videoer og 7 guidede meditationer.
Du kan lytte til dem når du vil og hvor du vil.
Du kan hente dem ned på din PC eller din telefon, eller lytte til dem online.
Det får du


Video 1.
2 minutters video med praktisk information, så du kommer godt i gang.
Alle kan meditere og du kan ikke gøre noget forkert, det fortæller jeg kort om her.


Video 2.
6 minutters video der introducerer dig til de forskellige meditationer,
og fortæller dig hvordan du får bedst udbytte af dem.


7 Guidede meditationer
Meditationerne støtter dig på forskellig vis igennem dagen.
Du vælger om du vil høre dem med eller uden baggrundsmusik.
Undtagen “I søvnens favn” som er indtalt med havet som baggrundslyd.

 

1 – Godmorgen (12 min.)
2 – Pausetid (6 min.)
3 – Slip arbejdsdagen (11 min.)
4 – Din magiske have (12 min.)
5 – Dit indre barn (22 min.)
6 – Din indre guide (18 min.)
7 – I søvnens favn (17 min.)

 

Beskrivelse


1. GODMORGEN
Den første af de guidede meditationer, giver dig en skøn start på dagen og guider dig til at være bevidst om, hvad du ønsker at bringe ind i dagen af stemning og intention. Vi oplever ting i livet, vi ikke har indflydelse på. Med din intention for dagen, den har du indflydelse på: Glæde, balance, fred, power eller noget helt andet. Du vælger selv.
2. PAUSETID
Den anden af de guidede meditationer, kan du tage med på farten, og lytte til i løbet af dagen. Den varer bare 6 minutter, og hjælper dig med, at huske og stoppe op, og bringe stille nydelse ind i hverdagen. Noget vi alt for let glemmer.

Hør en bid af den her:
3. SLIP ARBEJDSDAGEN
Når vi tager fra arbejde, kan det være svært at ”slippe” det der fylder. Tankerne er optagede af det vi har oplevet, godt som skidt. På den måde er du faktisk stadigvæk på arbejde, så længe din energi og dit fokus handler om arbejdet. Den tredje af de guidede meditationer, hjælper dig med at slippe arbejdsdagen, så du kan holde fri når du har fri. Det vil både give dig mere arbejdsglæde, og mere glæde og nærvær i din fritid.

Hør en bid af den her:
4. DIN MAGISKE HAVE
Forestil dig, at du finder et fuldstændigt vidunderligt sted.Et smukt og skønt sted kun til dig, hvor du føler dig tryg, fri og elsket.Den fjerde af de guidede meditationer, bringer dig i kontakt med sådan et sted indeni dig. Det er helt vidunderligt at få sådan et sted, for når du først har fundet det, kan du altid søge derind og finde den tryghed og kærlighed du har brug for. Uanset hvor du er og hvad du oplever omkring dig.

Hør en bid af den her:

 5. DIT INDRE BARN
Den femte af de guidede meditationer, giver dig et smukt og kærligt møde med dit indre barn, en yngre udgave af dig. Min oplevelse er, at mange af os har uforløste længsler med fra barndommen. Vi længes efter at føle os hørt, set og elsket, at føle os unikke og værdifulde som den vi er. Af og til har vores omsorgspersoner ikke kunne møde os på en måde, der fik os til at føle sådan. Her får du mulighed for, at møde den yngre del af dig, og give hende det hun savner. Det er en meget healende og smuk proces.

Hør en bid af den her:
6. DIN INDRE GUIDE
Vi oplever alle udfordringer, tvivl og usikkerhed.Nu længere væk fra dig selv du søger svarene, nu længere vil du være om at finde dem. I den sjette af de guidede meditationer, ledes du kærligt og solidt hjem til din indre guide. Med tiden vil denne indre guide blive en integreret styrke i din hverdag. Du vil intuitivt søge indad og lytte fordi du ved, at det er her du finder de betydningsfulde svar og dit næste skridt videre.

 7. I SØVNENS FAVN
Den sidste af de guidede meditationer, vugger dig i takt med havets bølger. Du guides blidt til at slippe dagen, og læne dig ind i søvnen. Søvn er essentiel for at vi kan fungere som mennesker. Giv dig selv en blid og afslappende slutning på dagen, og lad dig glide ind i søvnens nærende pause.

 

Det siger andre om meditationerne

“Det er nogle dejlige meditationer. De får mig ned i gear i en hverdag der til tider går for stærkt! Du har en dejlig rolig stemme der bringer mig nærvær og ro. Jeg nyder de nærende selvkærlige pauser fra dig.
– 💜 Kærlig hilsen Cammilla”

 

“Du har en rigtig dejlig stemme (jeg er lidt sart på det punkt). Jeg har normalt lidt svært ved at få noget ud af korte meditationer, men med dine når jeg at komme “helt væk” selvom de ikke varer så lang tid. Rigtig dejligt.
– Jytte”

 

“Det er nogle gode meditationer, de er ikke for lange, men lange nok til at jeg kommer ind i en afslappet tilstand. Jeg føler en fantastisk ro, og jeg føler at du får hele kroppen med. Det er nogle dejlige meditationer som er meget afslappende, healende og givende
– Kh Lise”


Er du klar til at tage imod en række kærlige pauser?
Så ligger de til dig lige her.


Få mere ro og balance i hverdagen og en stærkere og mere kærlig relation til dig selv.

 

Køb guidede meditationer

 

Kærlige hilsner

Helle

Comments are closed.