Her bestiller du bogen:
DU ER VÆRD AT ELSKE

(BOGEN UDKOMMER I JANUAR 2020)

JEG HAR SAMLET DE SIDSTE 5 ÅRS MEST LIVSFORANDRENDE PERSPEKTIVER OG ØVELSER TIL DIG I EN NY BOG.

Kom med indefor, til kærlig bogrelease …

Kom til bogrelease i en by tæt på dig

ROSKILDE
D. 30/1 kl.18.30-20.30 – Glimvej 7 4000 Roskilde

KØBENHAVN
D. 6/2 kl. 18.30-20.30 – Roskildevej 46 2000 Frederiksberg

ODENSE
Mere info på vej

ÅRHUS
Mere info på vej

JEG HAR SAMLET DE SIDSTE 5 ÅRS MEST LIVSFORANDRENDE PERSPEKTIVER OG ØVELSER TIL DIG I EN NY BOG.

Perspektiver og øvelser der har været livsforandrende for mig, men også for de skønne kvinder og mænd, som jeg har delt dem med i mit arbejde som psykoterapeut og energibehandler.

Mit ønske er at bogen nu kan bringe forløsning, fred og forandring til de som trænger og længes.

Du inviteres derfor indenfor til bogrelease, på en meget kærlig og personlig selvhjælps bog.

Kom indenfor til en dejlig aften, hvor jeg personligt introducerer dig for bogen og giver dig et signeret eksemplar med hjem:
DU ER VÆRD AT ELSKE.

Bog og arrangementer er både for kvinder og mænd. 

Med i billetten får du 1 bog og adgang til bogrelease i den valgte by. 

Program:

  • Kort meditation for indre ro
  • Foredrag om bogens tilblivelse og uddrag fra bogen.
  • Mulighed for spørgsmål
  • Bog signering 

Din billet koster 249,- kr. 

Ønsker du at købe bogen, uden at deltage i bogrelease, gør du det her.

Det siger andre om bogen:

“Bogen “Du er værd at elske”, ledte mig på en tryg måde til en forståelse af, hvor de negative tanker og følelser, som til tider kan fylde rigtig meget, kommer fra. Helle har en fantastisk evne til at sætte billeder på følelser, hvilket gør bogen unik og nem at forholde sig til. Men det allerbedste ved bogen er, at den indeholder en række gode øvelser, der hjælper mig ud af den negative spiral. Jeg kan varmt anbefale bogen – Kh Pia”


”På en varm og tillidsvækkende måde, leder bogen til roden af den smerte så mange bærer. En jordnær og autentisk guide, til at se sig selv i et nyt og kærligt lys. Jeg fik mange gode indsigter og vender tilbage til bogen igen og igen – Tina Kirstine”


“Det er en meget smuk og ærlig bog, der virkelig rækker ud til læseren. Helle fortæller på en meget omsorgsfuld og nærværende måde, om hendes egne erfaringer og om klienternes oplevelser. Den ærlige måde Helle fortæller på, vækker en stor tillid og fik mig straks til at føle, at uanset hvor frustreret jeg ville føle mig, så er der en vej videre. Bogen byder på en række gode øvelser, som er lette at gå til, også i en hektisk hverdag. En personlig og stærk selvhjælpsbog, der rækker ud til de kvinder der kæmper med at føle sig gode nok – Lene Kirk, Mindmentor.dk”