Her bestiller du bogen:
DU ER VÆRD AT ELSKE

JEG HAR SAMLET DE SIDSTE 5 ÅRS MEST LIVSFORANDRENDE PERSPEKTIVER OG ØVELSER TIL DIG I DENNE BOG.

Livsforandrende ikke bare for mig, men også for de skønne kvinder og mænd, som jeg har delt dem med i mit arbejde som psykoterapeut og energibehandler.

Mit ønske er, at bogen nu vil bringe forløsning, fred og forandring til dig som trænger og længes. 

Lær at skabe en stærk og kærlig relation til dig selv

Vores manglende evne til, at føle os gode nok som vi er, kan føles som et udmattende livsvilkår, vi bare må acceptere.

I virkeligheden handler det om, at der er noget, vi mangler at lære.

Du er værd at elske, giver dig en helt ny forståelse af, hvem du er, og hvorfor du reagerer så uhensigtsmæssigt i visse situationer.

Du får den overraskende årsag til, hvorfor du aldrig rigtig har følt dig elsket.

Med denne bog får du en bred værktøjskasse, du kan støtte dig til i pressede situationer. Lette øvelser du kan bruge med det samme, og dybe transformerende processer, der hjælper dig fri af fortiden.

Bogen lærer dig hvordan du

  • Skaber ro i tankemyldret
  • Gør dig fri af negative mønstre
  • Opbygger en kærlig relation til dig selv
  • Opnår kontakt til den indre kraft du bærer
  • Skaber et liv, der føles godt og som er sandt for dig


Bogen viser vej til den kærlighed, du har længtes efter hele livet
.

Jeg deler åbent og ærligt min egen historie. Om smerten og afmagten, og om hvordan mit liv ændrede sig i takt med, at jeg fandt mig selv. Jeg fandt VEJEN HJEM.
I bogen fortæller jeg, hvordan du kan gøre det samme.

Det siger andre om bogen:

“Bogen “Du er værd at elske”, ledte mig på en tryg måde til en forståelse af, hvor de negative tanker og følelser, som til tider kan fylde rigtig meget, kommer fra. Helle har en fantastisk evne til at sætte billeder på følelser, hvilket gør bogen unik og nem at forholde sig til. Men det allerbedste ved bogen er, at den indeholder en række gode øvelser, der hjælper mig ud af den negative spiral. Jeg kan varmt anbefale bogen – Kh Pia”

”På en varm og tillidsvækkende måde, leder bogen til roden af den smerte så mange bærer. En jordnær og autentisk guide, til at se sig selv i et nyt og kærligt lys. Jeg fik mange gode indsigter og vender tilbage til bogen igen og igen – Tina Kirstine”

“Det er en meget smuk og ærlig bog, der virkelig rækker ud til læseren. Helle fortæller på en meget omsorgsfuld og nærværende måde, om hendes egne erfaringer og om klienternes oplevelser. Den ærlige måde Helle fortæller på, vækker en stor tillid og fik mig straks til at føle, at uanset hvor frustreret jeg ville føle mig, så er der en vej videre. Bogen byder på en række gode øvelser, som er lette at gå til, også i en hektisk hverdag. En personlig og stærk selvhjælpsbog, der rækker ud til de kvinder der kæmper med at føle sig gode nok – Lene Kirk, Mindmentor.dk”