Vi har alle forskellige kompetencer og udfordringer, derfor giver det rigtig gode resultater,
når vi via coaching får mulighed for, at sparre og udvikle os i enrum.Coach Roskilde Helle Sommer

Jeg er godt til at, skabe det tillidsfulde rum, som er afgørende for at skabe forandringer.
Det svære bliver let, ved hjælp af overblik, metaforer og humor.
Jeg arbejder energisk og målrettet, og inspirerer til at danne retning og handleplan.

Jeg anvender NLP coaching, som har en meget anerkendende tilgang.
NLP er ekstremt effektivt i arbejdet med at booste kompetencer, og skabe varige forandringer.

Yderliger er jeg uddanet psykoterapeut, hvilket betyder at jeg kan arbejde både bredere
og dybere med den enkelte når der er brug for det. 

Få coaching til:

 

Opsagt medarbejder   Når vi bliver fyret, efterlader det os ofte med en følelse af, at være blevet kasseret. Derfor har vi brug for hjælp til at forstå, at opsigelsen ikke er personlig, men et vilkår på arbejdsmarkedet.
Fra dette perspektiv er det lettere at komme videre.
Personlig udvikling Direkte adgang til personlig udvikling, giver mulighed for hurtig håndtering af alle slags udfordringer, også de der rammer på hjemmefronten. Medarbejderen får mulighed for  helt anonym støtte og udvikling i aktuelle livsproblemer. Noget vi alle møder  igennem livet.


Mine specialer er:

 

Stress Forebygge og behandle stress
Effektivisering Mødestruktur, tidsstyring, prioritering
Relationer Stærkere samarbejde, lær af konflikterne, trivsel, håndter vrede kunder / partnere
Personlig udvikling Nye muligheder og nyt perspektiv, frigør ressourcer, forcer udfordringer, støtte ved fyring 

 

“Min forretning er vokset markant.
Jeg er blevet styrket både professionelt og privat. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Helle.
Hun er super kompetent, og imødekommende. Jeg føler mig set og hørt, og hun har en fantastisk evne til at “tune-ind” og mærke, hvad der er vigtigt at tage fat på. Mit forløb hos Helle har givet mig styrke og tro på mig selv, både privat og professionelt. Hun har guidet mig gennem øvelser, der har fået mig til at slippe de rester af usikkerhed, som har holdt mig tilbage i min forretning. Jeg føler mig altid opløftet og meget værd efter mine samtaler med Helle. Det har været en kæmpe fordel for mig i min forretning at være i forløb hos Helle, min personlige udvikling, har også været udvikling på min forretning. Og min forretninger er vokset markant. 1000 tak for hjælp til selvhjælp.
Katrine Birk, Indehaver www.Katrinebirk.dk

Katrine Birk

 

 

“Helle er både hurtig til at finde problemet, og til at komme med løsninger der kan bruges med det samme.
Jeg har gennemgået et kort salgsforløb hos Helle. Det har jeg fået rigtigt meget ud af. Helle har hjulpet mig med, at skabe struktur. Jeg har fået et super godt værktøj, der giver mig overblik og hjælper mig til at prioritere og holde fokus på opgaverne. Ugeplanen hjælper mig til at se, at der er tid til det hele, inden for arbejdsdagens rammer. Jeg har fået lettere ved at sælge, og er mindre bange for at ringe ud, blandt andet ved at have fået realistiske målsætninger. Helle finder hurtigt problemets kerne og hun kommer med gode værktøjer der er lette at bruge. Helle var virkelig god til at sætte sig ind i min situation, og vejlede og guide. Mit forløb har været virkelig givende og brugbart.

Susanne Schack, Indehaver – Småkryb ApS www.smaakryb.dk

 

 Hvilke kompetencer er det vi gerne vil have?

  • Planlægning og tidsstyring af arbejdsopgaver – det vigtigste først
  • Overblik i travle perioder – lære at sige nej og at prioritere
  • Arbejdsglæde trods travlhed og udfordringer
  • Solid håndtering af konflikter, modstand og kritik
  • Bevidsthed om egne styrker/svagheder, vækstpotentiale, work smarter
  • Stærk egen tilstand ved præsentationer, møder m.m.
  • Ansvarlige og engagerede medarbejdere og ledere

 

Vil I gerne i gang, skal I blot kontakte mig så vi kan aftale form og opstart.
Telefon 2840 3009 / mail til info@hellesommer.dk

Helle Sommer
Psykoterapeut, coach, mentor, healer 

Coaching Helle Sommer

 

Til forsiden