Udfordringer er mulighed for udvikling  

VI HAR BRUG FOR HJÆLP, TIL AT LÆRE AF DE UDFORDRINGER LIVET GIVER.
I trygge rammer er det lettere at se de nye veje, og finde modet til at træde ud på dem.

Mennesker er forskellige

 

 

 

Vi har alle forskellige kompetencer og udfordringer, derfor giver det rigtig gode resultater, når vi via coaching får mulighed for, at sparre og udvikle os i enrum.

 

Et tillidsfuldt rum, er afgørende for at skabe udvikling.
Det svære bliver let, ved hjælp af overblik, metaforer og humor.
Jeg arbejder energisk og målrettet, og inspirerer til at danne retning og handleplan.

 

Jeg anvender NLP coaching, som har en meget anerkendende tilgang.
NLP er ekstremt effektivt i arbejdet med at booste kompetencer, og skabe varige forandringer.

 

Jeg er også uddanet psykoterapeut, hvilket betyder at jeg kan arbejde både bredere
og dybere med den enkelte når der er brug for det. 

 Coach Roskilde Helle Sommer

 

 

 

 

 

 Få coaching til

 

   

Opsagt medarbejder   Når vi bliver fyret, efterlader det os ofte med en følelse af, at være blevet kasseret. Derfor har vi brug for hjælp til at forstå, at opsigelsen ikke er personlig, men et vilkår på arbejdsmarkedet.
Fra dette perspektiv er det lettere at komme videre.
Personlig udvikling Direkte adgang til personlig udvikling, giver mulighed for hurtig håndtering af alle slags udfordringer, også de der rammer på hjemmefronten. Medarbejderen får mulighed for  helt anonym støtte og udvikling i aktuelle livsproblemer. Noget vi alle møder  igennem livet.

  


Mine specialer 

 

Stress Forebygge og afhjælpe stress
Relationer Bedre samarbejde, bedre forståelse af andre, bedre kommunikation
Personlig udvikling Nye muligheder og nyt perspektiv, frigøre ressourcer, overkomme udfordringer

 

  

Min forretning er vokset markant.
Jeg er blevet styrket både professionelt og privat. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Helle.
Hun er super kompetent, og imødekommende. Jeg føler mig set og hørt, og hun har en fantastisk evne til at “tune-ind” og mærke, hvad der er vigtigt at tage fat på. Mit forløb hos Helle har givet mig styrke og tro på mig selv, både privat og professionelt. Hun har guidet mig gennem øvelser, der har fået mig til at slippe de rester af usikkerhed, som har holdt mig tilbage i min forretning. Jeg føler mig altid opløftet og meget værd efter mine samtaler med Helle. Det har været en kæmpe fordel for mig i min forretning at være i forløb hos Helle, min personlige udvikling, har også været udvikling på min forretning. Og min forretninger er vokset markant. 1000 tak for hjælp til selvhjælp.
Katrine Birk, Indehaver www.Katrinebirk.dk

 Katrine Birk

 

 

“Helle er både hurtig til at finde problemet, og til at komme med løsninger der kan bruges med det samme.

Jeg har gennemgået et kort salgsforløb hos Helle. Det har jeg fået rigtigt meget ud af. Helle har hjulpet mig med, at skabe struktur. Jeg har fået et super godt værktøj, der giver mig overblik og hjælper mig til at prioritere og holde fokus på opgaverne. Ugeplanen hjælper mig til at se, at der er tid til det hele, inden for arbejdsdagens rammer. Jeg har fået lettere ved at sælge, og er mindre bange for at ringe ud, blandt andet ved at have fået realistiske målsætninger. Helle finder hurtigt problemets kerne og hun kommer med gode værktøjer der er lette at bruge. Helle var virkelig god til at sætte sig ind i min situation, og vejlede og guide. Mit forløb har været virkelig givende og brugbart.

Susanne Schack, Indehaver – Småkryb ApS www.smaakryb.dk

  

 

Vil I gerne i gang, skal I blot kontakte mig så vi kan aftale form og opstart.

Telefon 2840 3009  

Mail  info@hellesommer.dk

 

 

 

Helle Sommer
Psykoterapeut, coach, energibehandler

Forfatter til bogen:
DU ER VÆRD AT ELSKE 

 

 

 

Til forsiden