Referencer

Efter hver session føler jeg mig dejligt befriet, så jeg har kunne finde mig selv igen.
Jeg opsøgte Helle, fordi jeg var sygemeldt med stress. Efter hver session føler jeg mig dejligt befriet, så jeg har kunne finde mig selv igen. Jeg har lært, hvad der er vigtig for mig og ikke for andre, hvilket har givet mig ro indeni. Helle har hjulpet mig til at indse, at det vigtigste er, at jeg har det godt.
Kvinde 32 år 

Jeg har aldrig haft lyst til at åbne op overfor andre terapeuter, på samme måde som jeg har åbnet op overfor Helle.
Vores ligeværdige og åbenhjertede samtaler har betydet, at jeg har fået troen på mig selv tilbage. Jeg er blevet mere modig og blevet bedre til at sige fra overfor andre. Helle har givet mig evnen til at mærke efter i min krop og mærke hvem jeg egentlig er.

Kvinde 50 år

Jeg føler mig flyvende efter bare 2 samtaler hos Helle.
Hun rammer virkelig hovedet på sømmet, både da hun fandt roden i mine udfordringer, men også med de værktøjer hun har givet mig til at komme videre. Jeg mærker en stor forskel i min hverdag. Jeg er ikke længere så nervøs og usikker, men finder ro i mig selv og kan gøre mere af alt det jeg gerne vil uden bekymringer. Helle er rigtig rar at tale med, og hun forklarer meget via metaforer og billeder, hvilket gør det let for mig at forstå det vi arbejder med. Helle er et super godt match for mig i min udvikling.
Lau 30 år

Helle gav mig lyst til at åbne op. Det var ligesom ok at have det svært.
Jeg var ikke den eneste der havde brug for hjælp
Jeg er så glad for at være startet i forløb hos Helle. Hendes måde at være på, gør at jeg føler mig tryg og helt ok selv om jeg har det svært. Det giver mig mod på at åbne mig, og tage fat i det svære. Tak for et godt spark bag i, det har virkelig været en lettelse at få handlet på den udfordring. Jeg glæder mig til at fortsætte forløbet.
Lena 41 år

Fra et dybt mørke blev jeg ført tilbage til livet
Mit fo
rløb hos Helle har været helt fantastisk, jeg føler ikke at jeg kunne have klaret det uden hendes hjælp. Fra at være helt nede i mørket, har Helle hjulpet mig tilbage i lyset. Hun er god til at lytte og invitere til nye bedre perspektiver. På den måde guider hun mig på rette vej. Helle finder hele tiden små nye lysglimt til mig, de hjælper mig til at tage næste skridt og finde min vej tilbage til livet. Jeg er dybt taknemmelig for at have Helle med på min rejse.
Tina 49

Tingene væltede, hos Helle fik jeg skabt overblik og ændret retning
Tingene væltede for mig, en nedsmeltning kaldte jeg det. I løbet af 4 samtaler hos Helle fik jeg sorteret udfordringerne. Helle hjalp mig hurtigt med at skabe overblik, så jeg tydeligt kunne se hvad der var vigtigt for mig, og hvad jeg skulle forandre for at få det bedre. Helles måde at være på, og hendes evne til at gøre tingene meget enkle, gjorde det let for mig og rart at arbejde med mig selv. Jeg fik flere gode værktøjer med som jeg vil have glæde af fremover.
Stephan 39

Jeg har talt med så mange, men hos Helle føler jeg mig for første gang hørt og forstået.
Jeg er så overrasket over forløbet hos Helle. Jeg har talt med så mange, men hos hende føler jeg mig hørt og forstået. Hun har fået mig til at se, at der ikke er noget galt med mig, det har lettet så meget for mig.
Mand 21 år

Et vildt forløb
Tusind tak for din dejlige måde at bringe mig videre i min egen selvindsigt. Et ret vildt forløb som jeg anbefaler alle steder

Charlotte 48

Utroligt som Helle skilte det ad, og lavede en plan jeg kunne arbejde med
Har du personlige udfordringer/svære opgaver er det helt utroligt, som Helle kan skille det hele ad og få lavet en plan, som er til at arbejde med. Det er faktisk lige meget hvilken udfordring, jeg er kommet med, så er jeg gået rigtig glad hjem, fordi Helle har en fantastisk indlevelsesevne og er yderst kompetent. Helle er en varm og sød person, som hurtigt fik mig til at føle mig i trygge hænder

Lise 44
Det overraskede hvor meget samtaler og øvelser hjalp, også imellem samtalerne
Jeg er overrasket over, hvor meget samtaler og øvelser har hjulpet mig videre. Ikke kun ved møderne, men også i dagene derefter.

Jeg kan på det varmeste anbefale Helle, hun finder ind til kernen
Ulla 45

Workshop ”Bevar humøret – gå fri af det negative”
En rigtig god workshop, vi har siden haft gode refleksioner tilbage til indholdet
Helle lavede en rigtig god workshop, som var speciel designet til os og niveauet for målgruppen. Hun fremstillede emnet trygt og positivt. Personalet var spørgende og eftertænksomme. Til sidst på eftermiddagen havde Helle arrangeret en lille event, der skabte stor hygge og uformel snak iblandt os alle. Efterfølgende har flere i personalegruppen haft refleksioner tilbage til indholdet

Mette Nørgaard – Enhedsleder, Hemmet Plejehjem

Coach forløb – Salg og tidsstyring
Helle er både hurtig til at finde problemet, og til at finde gode løsninger der kan bruges med det samme
Jeg har gennemgået et kort salgsforløb hos Helle. Det har jeg fået rigtigt meget ud af. Helle har hjulpet mig med, at skabe struktur. Jeg har fået et super godt værktøj, der giver mig overblik og hjælper mig til at prioritere og holde fokus på opgaverne. Ugeplanen hjælper mig til at se, at der er tid til det hele, inden for arbejdsdagens rammer. Jeg har fået lettere ved at sælge. Helle lærer mig, at der i gennemsnit skal 20 opringninger til før der kommer et salg. Det har virkelig ”beroliget” mig og givet mig mod. Angsten for at gribe knoglen og ringe, er endnu ikke helt væk, men jeg øver mig, og det er super rart at vide, at jeg ikke er helt fortabt når jeg ikke sælger ved hver opringning. Helle er super god til at se hvad problemet er, og komme med løsninger der kan bruges med det samme. Helle var virkelig god til at sætte sig ind i min situation, og give mig den bedste vejledning og guidning. Mit coach forløb hos Helle har været virkelig givende og brugbart

Susanne Schack, Indehaver – Småkryb ApS www.smaakryb.dk

Coach forløb – Udvikling af forretning
Min forretning er vokset markant efter forløbet hos Helle. Jeg er blevet stærkere både professionelt og privat
Jeg kan på det varmeste anbefale dig et forløb hos Helle. Hun er super kompetent, og imødekommende. Jeg føler mig set og hørt, og hun har en fantastisk evne til at “tune-ind” og mærke, hvad der er vigtigt at tage fat på. Mit forløb hos Helle har givet mig styrke og tro på mig selv, både privat og professionelt. Hun har guidet mig gennem øvelser, der har fået mig til at slippe de rester af usikkerhed, som har holdt mig tilbage i min forretning. Jeg føler mig altid opløftet og meget værd efter mine personlige møder, eller skype samtaler med Helle. Hun inspirerer mig til at tro på mig selv, styrke mit selvværd og være ligeglad med hvad andre tænker. Det har været en kæmpe fordel for mig i min forretning at være i forløb hos Helle, min personlige udvikling, har også været udvikling på min forretning. Og min forretninger er vokset markant. 1000 tak for hjælp til selvhjælp

Katrine Birk, Indehaver www.Katrinebirk.dk
Katrine Birk

Coach forløb vis telefon
Det var forunderligt som jeg hurtigt fik en stærk tillid til Helle. Det gav en helt særlig dybde i samtalerne selv over telefon
Jeg fik meget hurtigt en stærk tillid til Helle, og opnåede en dybde og en energi i samtalerne, der var helt vidunderlig. Det overraskede mig at det kunne lade sig gøre over telefon.
Helles varme og særlige stemme, hendes indsigter og vejledning var “spot on” og gav mig virkelig et løft og nye muligheder. Jeg kan varmt anbefale Helle.

Catharina Nordlindh, Billedkunstner og indehaver www.catharinanordlindh.dk

Coachforløb – For bedre kommunikation i nyt team
Helles nærvær samlede gruppen, vi fik brugbare værktøjer der skabte varige forandringer
Helles nærvær samlede vores team. Helle har en super evne til at skabe udvikling i vores samtaler. Hun stiller de rigtige spørgsmål, så vi får set emner fra forskellige vinkler.
Når vi talte forbi hinanden, samlede Helle op, så vi fik en bredere vinkel på og ikke mindst en større forståelse for hinanden.
Vi har i dag stor gavn af forløbet med Helle.
Vi bruger konkrete redskaber i vores dialog til hinanden, så vi ikke længere misforstår eller taler forbi hinanden, hvilket var en udfordring hos os i et nyt team.
Vi var et relativt nyt team, så vi havde brug for hjælp til, at gøre vores team stærkere, og evne at gå ud af samme vej, med hver vores kompetencer og visioner.
De bedste anbefalinger herfra
Sanne Hansen, Indehaver Det socialfaglige hus  www.detsocialfagligehus.dk Jeg har hjulpet mange skønne mennesker.
Ikke fordi der var noget galt med dem, men fordi de havde brug for at lære nyt.
Uanset hvad du bøvler med, så er der hjælp at få.
Der ER en anden vej til dig, med meget mere glæde og ro.

Hvis du overvejer at få hjælp, kan du booke en gratis intro session lige her.
Så du kan blive afklaret med, hvordan jeg kan hjælpe dig, og vi sammen kan
finde ud af om vores kemi passer sammen. Det er nemlig SÅ vigtigt for din udvikling,
at du får hjælp af en du er tryg ved. 

Book en gratis intro session
Jeg vil elske at høre fra dig
Kærlig hilsen
Helle

Helle Sommer Coach

Se hvordan du kan få hjælp
Til forsiden